1. Vsebina spletnega mesta

Spletno mesto www.pulmo-academia.org in elektronska publikacija e-Pulmo Academia sta namenjeni strokovnjakom s področja zdravstvenega varstva in vsebujeta podatke, ki so po Zakonu o zdravilih lahko neomejeno dostopni le strokovni javnosti (3. člen Pravilnika o oglaševanju zdravil). Vsebina na spletnem mestu www.pulmo-academia.org in v publikaciji e-Pulmo Academia je informativne in izobraževalne narave ter ni namenjena strokovnemu svetovanju pri profesionalnem odločanju, diagnosticiranju in zdravljenju ali kot priporočilo za nakup kakršnega koli izdelka ali storitve. Za vsebino oglasov odgovarjajo naročniki promocijskih sporočil.

Storitev, na katero se naročniki registrirajo, obsega dostop do strokovnih vsebin, objavljenih na spletnem mestu www.pulmo-academia.org, prejemanje strokovnih člankov na e-naslov naročnika, občasno povabilo k sodelovanju v raziskavah in (če naročnik to želi) prejemanje revije pHARMONIA.

2. Prijava / registracija

Za dostop je potrebna registracija, ki je brezplačna. Postopek registracije je avtomatiziran, zbrani osebni podatki pa se uporabljajo za preverjanje identitete obiskovalcev (ali pripadajo strokovni javnosti).

3. Postopek preverjanja obiskovalcev spletnega mesta

Vsakega novoregistriranega uporabnika spletnega mesta in strokovne elektronske publikacije lastnik spletnega mesta in elektronske publikacije preveri v lastni bazi oz. drugih javno dostopnih bazah strokovnjakov s področja zdravstvenega varstva. V kolikor se uporabnik ne nahaja v lastnikovi bazi oz. drugih javno dostopnih bazah strokovnjakov s področja zdravstvenega varstva, lastnik uporabniku v roku enega tedna pošlje elektronsko sporočilo, v katerem prosi za dodatne informacije. V kolikor lastnik od novoregistriranega uporabnika v roku enega tedna ne prejme odgovora oziroma uporabnik z odgovorom ni utemeljil registracije na spletno mesto in publikacijo, lastnik uporabnika izbriše s seznama registriranih uporabnikov ter mu tako onemogoči dostop do spletnega mesta www.pulmo-academia.org in prekine pošiljanje elektronske publikacije e-Pulmo Academia.

Uporabniki, ki ob registraciji ne bodo navedli imena in priimka, bodo izbrisani.

V skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov imate pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov na sedežu podjetja.

4. Zaščita avtorskih pravic

Vse informacije in podobe, objavljene na tem spletnem mestu www.pulmo-academia.org in v publikaciji e-Pulmo Academia, so last podjetja AdriaSonara d.o.o., in so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Vsebina je brezplačna. Dokumenti, objavljeni na tem spletnem mestu, se lahko uporabljajo izključno v nekomercialne namene, in se jih ne sme spreminjati, prepisovati, razmnoževati, ponovno objavljati, pošiljati po pošti ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja AdriaSonara d.o.o., aktivno uveljavlja pravice do intelektualne lastnine v največjem možnem obsegu, ki ga omogoča zakonodaja.

5. Zunanje povezave

Spletno mesto  www.pulmo-academia.org in publikacija e-Pulmo Academia vsebujeta tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta, in publikacije, nad katerimi AdriaSonara d.o.o., nima nadzora ter ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin. AdriaSonara d. o. o., ne prevzema odgovornosti za zaščito podatkov na spletnih straneh, za katere nudi povezavo ali referenco,

6. Spreminjanje vsebine

AdriaSonara d.o.o., si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino spletnega mesta in elektronske publikacije, kadarkoli, na kakršenkoli način, delno ali v celoti, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite pravila uporabe in pogoje.

7. Pristojno sodišče

Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu, se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Ljubljani.

8. Zaključek

Z vstopom na spletno mesto soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji uporabe.

9. Kontakt

Če imate kakršnekoli težave, vprašanja ali predloge, nam pišite na nives@adriasonara.eu, ali na naslov podjetja: AdriaSonara d.o.o., Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana.

 

AdriaSonara d. o. o.

Ljubljana, maj 2024

Aktualni e-novičnik

Prizadetost pljučnega intersticija v sklopu vnetnih revmatičnih bolezni

Napotitev k internistu pulmologu

Največkrat je krivo neredno ali nepravilno jemanje inhalacijske terapije

Smernice GOLD 2024 – novosti in poudarki v obravnavi KOPB

Algoritem obravnave intersticijske prizadetosti pljuč pri bolnikih s SVTB/RA

Top 5

Ali »neodkriti milijoni« bolnikov s KOPB želijo biti najdeni?

19. 7. 2023

Tradicionalne diagnostične oznake slabo razlikujejo med kliničnimi fenotipi

19. 7. 2023

Bolniki se pogosto izmuznejo

23. 6. 2023

Priporočila za krepitev bolnikove sodelovalnosti

21. 5. 2023

Nagrajeni projekt: ambulantna in telerehabilitacija pljučnih bolnikov

21. 5. 2023

O nas

Portal Pulmo-academia.org je zbirno mesto preverjenih informacij in novosti iz področja zdravljenja kroničnih pljučnih bolezni. Uredništvo, v katerem deluje izkušena ekipa urednikov in novinarjev v sodelovanju z zdravniki, je član združenja European Medical Writers Association.

ISSN 2712-4088

Kontakt

AdriaSonara d.o.o.
Italijanska ulica 8
1000 Ljubljana

Pravne informacije

© 2024 AdriaSonara d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava AB Skupina. Nastavitve piškotkov.